Kinderopvang

Kinderopvang Potje Knor biedt u een totaalpakket voor buitenschoolse opvang, op alle werkdagen tussen 7:00 uur en 19:00 uur. Zo is de opvang voor uw kind gegarandeerd ongeacht uw werktijden en ongeacht de vakanties en lesvrije dagen van de school. U kunt kiezen voor opvang na schooltijd (NSO), maar ook opvang voordat de school begint (VSO) behoort tot de mogelijkheden. Tijdens schoolvakanties vangt Potje Knor de kinderen hele dagen op.
 
Tijdens de schoolweken verzorgt Potje Knor het vervoer van school naar de buitenschoolse opvang. Uw kind wordt te voet of met de fiets, auto of bus opgehaald door de leiding van Potje Knor. De tarieven van de buitenschoolse opvang zijn inclusief vervoer tussen school en Potje Knor. Alle voeding (dranken, brood, beleg, fruit en dergelijke) is ook bij de prijs inbegrepen.
 
De leidsters van de buitenschoolse opvang hebben een opvoedende, begeleidende en verzorgende taak. De opvang is afgestemd op de behoeften van de kinderen. Het doel is dat de kinderen kunnen bijkomen van de schooldag op een manier die ze zelf wensen. De kinderen krijgen volop ruimte om hun eigen activiteiten te kiezen uit de vele mogelijkheden die Potje Knor aanbiedt. Buiten en binnen spelen, een activiteit ondernemen, op de bank zitten, gezellig kletsen met elkaar of luisteren naar muziek. De leidsters zorgen voor een huiselijke sfeer en zorgen dat er voldoende materialen en middelen aanwezig zijn waarmee de kinderen kunnen spelen, knutselen en bouwen. Regelmatig worden knutsel- en spelactiviteiten voorbereid en wie zin heeft, doet mee.
 
Vriendjes kunnen bij Potje Knor ook afspreken en is geregeld met de gratis 10-keer-meespelenkaart. Verder brengen we uw kind –in overleg en als het past- naar de sport- of hobbyclub waar uw kind lid van is.
 
Neem voor vragen, tarieven en mogelijkheden contact op met Kinderopvang Potje Knor:

T 040 2861185

info@potjeknor.nl